Microfoongebruik

Microfoongebruik

Regelmatig wordt er gevraagd hoe ik om ga met de microfoon. Omdat elke DJ zijn eigen stijl heeft, kan het ook voor u fijn zijn om te weten in hoeverre ik de microfoon gebruik. Daar kan ik kort over zijn: mijn microfoongebruik is minimaal. Wanneer en hoe ik 'm precies gebruik, zal ik hieronder verder toelichten.

Wanneer en hoe gebruik ik de microfoon?

De microfoon gebruik ik eigenlijk maar weinig. Persoonlijk vind ik het storend als er veel door de muziek wordt gepraat. Meestal is het moeilijk te verstaan en bovendien vind ik het niet prettig als de flow van muziek wordt onderbroken. Daarom maak ik alleen gebruik van de microfoon in de volgende situaties:

  • Aankondigen van de opening.
    In een paar woorden heet ik de gasten welkom, kondig ik eventueel de openingsdans aan, en vertel ik de gasten dat ik hun DJ ben en dat verzoeknummers gerust mogen worden aangevraagd.

  • Afkondigen bij het einde.
    Bij het afkondigen gebruik ik de microfoon om te vertellen dat we aan het einde van het feest zijn gekomen, ik kondig eventueel de sluitingsdans aan bedankt iedereen voor hun komst.

Zoals u kunt concluderen, blijft mijn microfoongebruik eigenlijk bij het essentiƫle.

Hopelijk zitten we op een lijn hierover, maar mocht u afwijkende wensen hebben hoor ik dat graag en dan kijken we samen wat de beste oplossing is.

Presentatie in andere talen

In de voorbereiding praten we ook over de groepssamenstelling. Wanneer een substantieel deel van het publiek geen Nederlands verstaat, kunnen we beslissen om de presentatie in een andere taal te doen. Naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels en Spaans en voldoende Duits.

Lees hier verder over  Muziek

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

ThePerfectWedding