Bruiloft
images/banners/banner1.jpg

DJ Agano: jullie bruiloft DJ

Een DJ huren voor jullie bruiloft?

Het is niet gemakkelijk om een bruiloft DJ uit te kiezen. Jullie hebben er in ieder geval één gevonden, maar ben ik ook de juiste DJ voor jullie? Ik ga jullie helpen met die afweging en vertel waar jullie zoal op moeten letten bij het maken van een goede keuze. Want uiteindelijk gaat het mij er om dat jullie de bruiloft DJ vinden die het beste bij jullie past.

bruiloft dj huren

Aan welke eisen moet jullie huwelijksfeest voldoen? Één ding is zeker: het moet een onvergetelijk feest worden waarbij de muziek goed aansluit bij jullie wensen en die van de gasten. Door mijn ervaring en persoonlijke aanpak, kan ik dit voor jullie realiseren. Op mijn Facebookpagina schrijf ik trouwens over mijn ervaringen op huwelijksfeesten, neem daar straks dus even een kijkje.

Openingsdans voor bruiloft

Hebben jullie creatieve ideeën voor de openingsdans van het huwelijksfeest? Of zijn jullie op zoek naar inspiratie? In dit artikeltje kun je lezen over manieren om je huwelijksfeest te openen. Ook kun je voorbeelden beluisteren en lezen over alternatieven voor de eerste dans.

Van tips tot muziek:  Alles over openingsdansen

DJ voor het huwelijksfeest uitkiezen

Elke bruiloft heeft zijn eigen identeit die wordt bepaald door jullie keuzes. Jullie maken er ontzettend veel voor jullie grote dag. Ook als jullie mij als DJ uitkiezen, kunnen jullie weer een aantal keuzes maken en wensen doorgeven. Vinden jullie het moeilijk om keuzes te maken of hebben jullie weinig specifieke wensen? Dan stel ik jullie de juiste vragen en geef ik inspirerende voorbeelden zodat jullie gemakkelijker en beter kunnen beslissen.

Durven jullie de muziek uit handen te geven? Het is sowieso goed - en belangrijk - om een aantal dingen van tevoren te weten te komen over een DJ:

  • Wie is onze DJ?
  • Hoe lang draait de DJ al?
  • Hoe vaak speelt de DJ op bruiloften?
  • Hoe heeft de DJ zich ontwikkeld?

Met de antwoorden op deze vragen kunnen jullie goed bepalen of de DJ competent genoeg is om de muzikale invulling van jullie huwelijksfeest te verzorgen. Tevens moeten jullie erop vertrouwen dat de DJ ter plekke een juiste balans weet te vinden tussen jullie wensen en die van jullie gasten. Tot slot is het ook prettig om een klik te hebben met de DJ.

Door mijn gepersonaliseerde methode van werken kan ik het huwelijksfeest jullie karakter geven en tegelijkertijd de sfeer en het publiek aanvoelen zodat iedereen zich aangetrokken voelt tot de dansvloer.


Meer gouden tips? Lees:  Hoe kunnen wij een bruiloft DJ uitkiezen?

Actuele bruiloft trends

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van bruiloften. Vaak wordt er dan gekeken naar kleuren en kleding, maar ik vond het wel leuk om iets te schrijven over de bruiloft trends vanuit mijn eigen perspectief.

Wil je weten welke ontwikkelingen ik heb gezien?  Bruiloft trends

International wedding party

Are you celebrating your wedding in the Netherlands and in search of an experienced wedding DJ? I would like to inform you about the possibilities.

Please have a look at this page:  International Wedding DJ

Bruiloft DJ: persoonlijker kan het niet

Altijd fijn om te weten wie je DJ is. Als bruiloft DJ zorg ik voor een persoonlijke service, een duidelijke voorbespreking en goed advies. Tevens kan ik jullie veel tips en inspirerende voorbeelden geven voor een succesvol huwelijksfeest. En ik help jullie met de muziek voor de openingsdans.

Ik zou jullie graag eens willen ontmoeten en sta daarom open voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we kijken of er een klik is en of we op dezelfde lijn zitten.

Willen jullie met mij  een afspraak maken

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

ThePerfectWedding