Silent disco

dj agano bruiloft dj

Silent disco

Hoe werkt een silent disco?

Je hoort pas muziek als je een koptelefoon op zet. Dat is het concept van een silent disco. Het is een originele manier om te feesten in stilte. Zo houden we ook de buurt te vriend, want met een silent disco voorkom je geluidsoverlast.

In je eigen wereldje

Het grappige van een silent disco, is dat je niet weet wat de DJ draait als je geen koptelefoon op zet. Je ziet dat de mensen met een koptelefoon aan het dansen zijn, ze doen gek en zijn vals en luidkeels mee aan het blèren. Ze zitten helemaal in hun eigen wereldje.

Hilarisch

Als buitenstaander is het hilarisch om naar een silent disco te kijken. En je snapt zelf pas hoe het is wanneer je ook een silent disco koptelefoon op zet. Waarschijnlijk doe je dan net zo gek mee!

Iets anders luisteren?

Standaard neem ik 2 zenders mee. Eentje gebruik ik voor mijn muziek, de andere mogen jullie gebruiken voor een eigen muzieklijst. Je kunt hierop een apparaat aansluiten die over een koptelefoon uitgang beschikt. Hierbij kun je denken aan een tablet, mp3 speler, telefoon of laptop.

Als luisteraar kun je gemakkelijk wisselen van zender met een schuifje op de koptelefoon.

Lichtgevende koptelefoons

De silent disco koptelefoons geven licht; de oorschelpen kunnen blauw, rood of groen oplichten. Die kleuren komen overeen met de zender waarnaar iemand luistert. Bovendien zijn de lichtjes ook feestelijk en leuk voor de foto’s.

Op alle locaties mogelijk

Geluidsoverlast is geen probleem meer doordat er geen geluidsinstallatie nodig is. Zo wordt het dus mogelijk om ook op allerlei locaties te kunnen feesten. Een paar voorbeelden van wat ik heb meegemaakt:

  • Tijdens een bedrijfsevenement stond ik in een industriële hal met de silent disco tussen een wigwam met een waarzegster en een vega-foodtruck.
  • Op een landgoed waarbij er werd gefeest in 2 areas. Binnen in de locatie stond een band, buiten onder een stretchtent werd er gedanst bij de silent disco.
  • En ook gewoon op allerlei verjaardagen en bruiloften.

Silent disco boeken?

Lijkt het je leuk om voor jouw evenement een silent disco te boeken?

> Offerte ontvangen voor silent disco

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook
dj agano instagram

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj