Verzoeknummers

dj agano apeldoorn

Verzoeknummers aanvragen

Wel of geen verzoeknummers draaien?

Wil je verzoeknummers van de gasten toelaten? Of vrees je dat het daarmee de verkeerde kant op gaat? Ik ben een DJ die niet elk verzoeknummer draait. Dat klinkt misschien gek, maar ik leg het je uit.

Definitie van een verzoeknummer

Allereerst even een korte definitie van een verzoeknummer. Eigenlijk verklaart het woord zichzelf al: het is een verzoek voor een bepaald nummer. En gelukkig is een verzoek niet hetzelfde als een bevel want dan zou een feest heel anders verlopen.

Ik vind het altijd leuk om te horen welke nummers uw gasten zouden willen horen. Graag doe ik hen een plezier. Maar ik kijk ook wel of de tijd er rijp voor is.

Als iemand een verzoekje indient waarvan ik twijfel of die goed in de smaak zal vallen, peil ik even of er genoeg draagvlak voor zal zijn. En als het verzoeknummer nou écht niet past binnen je wensen of de algehele feestsfeer, zal ik 'm ook niet draaien. Wél zal ik dan een alternatief aanbieden zodat ik de gast alsnog tevreden kan stellen.

verzoeknummer aanvragen muziek dj agano

Mijn visie op het DJ schap is dat ik voor jou en je gasten draai. Daarom sta ik altijd open voor verzoeknummers en doe ik mijn best om alle verzoeknummers ook zo goed mogelijk mee te nemen in de mix.

> De meest aangevraagde hits

Wanneer komt mijn verzoeknummer?

Timing is erg belangrijk. Het gebeurt regelmatig dat gasten verzoeknummers aanvragen. Dat is leuk, want zo merk je dat het publiek betrokken is bij het feest. Maar soms komt iemand al na 1 minuut alweer terug om te vragen wanneer het verzoeknummer nou gedraaid gaat worden.

Om een verzoekje goed tot zijn recht te laten komen, moet die op het juiste moment gedraaid worden. Ik bewaak namelijk ook de sfeer van het feest en soms zitten we in heel andere sferen waardoor sommige verzoeknummers niet goed uitkomen. Maar daar kan ik wel naartoe werken.

Ik vind het belangrijk dat de sfeer, energie en het tempo passend zijn wanneer ik het verzoeknummer draai. Zo blijft de flow van muziek behouden, alsmede de gasten op de dansvloer.

Conclusie

Bij een verzoekje kijk ik altijd naar:

  • Is dit een geschikt nummer zijn om te draaien?
  • Maak ik er 1 iemand of meerdere mensen blij mee?
  • Past dit nummer binnen de huidge sfeer?

Het mag duidelijk zijn; ik draai niet klakkeloos elk verzoekje. Bij ieder verzoeknummer denk ik automatisch aan de bovengenoemde variabelen om het feest zo goed mogelijk te laten verlopen.

> Weet je wat een Blacklist is?

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook
dj agano instagram

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj