Biografie

Biografie

Visie op het DJ-schap

Het doet mij goed om mensen gelukkiger te maken door muziek. De juiste muziek op een feest zorgt ervoor dat mensen genieten, met elkaar dansen en lachen. Ongeacht leeftijd en afkomst. En dat zie ik graag als DJ.

Ervaring en ontwikkeling

Tussen 2003 en 2007 heb ik veel geoefend met draaien en produceren. Ik maakte mijn eigen muziek en draaide hier en daar eens op een feestje. In 2007 deed ik mee aan enkele DJ Contests en kreeg mijn hobby serieuzere vormen. Toen heb ik DJ Agano als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Naast mijn studie HBO Technische Bedrijfskunde draaide ik bijna elk weekend op diverse feesten door het land. Meestal in bars en discotheken. Hier ontwikkelde ik mijzelf als DJ; mijn muziekcollectie breidde zich uit en ik leerde hoe ik de mensen binnen kon houden.

biografie dj agano

In het laatste jaar van mijn studie, vroeg de universiteit: wil je nog een master doen of ga je op zoek naar een baan? Ik vond de keuze een beetje beperkt en zag wel meer mogelijkheden. Waarom niet even pas op de plaats, een wereldreis maken of iets gaan ondernemen? En precies die 3 dingen heb ik gedaan.

In 2011 ben ik mij gaan richten op besloten partijen zoals bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Een bewuste keuze, want ik wilde onder andere meer klantcontact en meer diversiteit in muziek. Tevens kon ik hierdoor meer controle over de kwaliteit krijgen.

Momenteel ben ik 28 jaar en verzorg ik in drukke tijden 10 tot 15 optredens per maand. In het laagseizoen zijn dat 1 รก 2 boekingen per week. En samen met mijn werk als DJ leraar houdt dit mij fulltime bezig.

In dit artikel lees je over  Mijn grootste succes

DJ leraar

Met veel enthousiasme deel ik mijn kennis van het DJ-schap. Ik geef lessen aan beginnende DJ's, maar ook aan DJ's die zichzelf willen verbeteren op het gebied van draaien en mixen.

Wil je meer weten over de inhoud van de DJ lessen? Kijk dan op deze pagina:  DJ lessen

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

ThePerfectWedding