Biografie

dj agano muziek

Biografie

Visie op het DJ-schap

Het doet mij goed om mensen gelukkiger te maken door muziek. De juiste muziek op een feest zorgt ervoor dat mensen genieten, met elkaar dansen en lachen. Ongeacht leeftijd en afkomst. En dat zie ik graag als DJ.

Ervaring en ontwikkeling

Tussen 2003 en 2007 heb ik veel geoefend met draaien en produceren. Ik maakte mijn eigen muziek en draaide hier en daar eens op een feestje. In 2007 deed ik mee aan enkele DJ Contests en kreeg mijn hobby serieuzere vormen. Toen heb ik DJ Agano als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Naast mijn studie HBO Technische Bedrijfskunde draaide ik bijna elk weekend op diverse feesten door het land. Meestal in bars en discotheken. Hier ontwikkelde ik mijzelf als DJ; mijn muziekcollectie breidde zich uit en ik leerde hoe ik de mensen binnen kon houden.

biografie dj agano

"Wat ga je nu doen? Wil je nog een master volgen of ga je op zoek naar een baan?" Vroeg de universiteit in het laatste jaar van mijn studie. Ik vond de keuze een tikkeltje beperkt en zag wel meer mogelijkheden. Waarom niet even pas op de plaats, een wereldreis maken of iets gaan ondernemen? En precies die 3 dingen heb ik gedaan.

Een grote verandering vond plaats in 2011, toen ik besloot om minder in het uitgaansleven te gaan draaien.

Ik wilde mijn uitgebreide muzikale repertoire beter benutten, meer klantcontact en meer controle over de kwaliteit krijgen. Daarom heb ik een bus en extra apparatuur aangeschaft en betrad ik de markt van de besloten feesten.

Waar ik toen kwam? Dat ging van paardenmaneges tot gewelvenkelders, congresgebouwen, rijksmonumenten en schepen. Maar ook restaurants, partycentra, kastelen, hotels, noem het maar op. En de feesten die ik mocht verzorgen waren minstens net zo divers.

Uitdaging zit er wel in: zowel in de (technisch-muzikale) uitvoering als in de organisatie. Die combinatie vind ik geweldig en daarin ben ik mij gaan specialiseren. En dit noem ik het DJ-schap. 

> Wat mijn grootste succes is

DJ leraar

Met veel enthousiasme deel ik mijn kennis van het DJ-schap. Ik geef lessen aan beginnende DJ's, maar ook aan DJ's die zichzelf willen verbeteren op het gebied van draaien en mixen.

Wil je meer weten over de inhoud van de DJ lessen?

> DJ lessen

ThePerfectWedding

DJ Agano

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook
dj agano instagram

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj