DJ en Saxofonist

dj agano dansfeest

DJ en Saxofonist

Waarom DJ en saxofonist?

Overweeg je de combinatie van DJ en saxofonist op je feest? Dat is grote meerwaarde en natuurlijk een extra stukje entertainment. Ook geschikt voor de opening van je feest; een saxofonist kan live meespelen met de openingsdans of met een lekkere floorfiller. Zonder twijfel dat de vloer zich dan gauw vult!

Toen ik rond 2012 merkte dat het concept van DJ en saxofonist steeds meer werd gevraagd, ben ik de samenwerking met enkele professionele saxofonisten gaan opzoeken. Ik heb inmiddels een netwerk van diverse saxofonisten die echt een toegevoegde waarde zijn voor elk feest.

dj-met-saxofonist

Een vast team

Ik werk met een paar vaste saxofonisten, dat heeft als voordeel dat we elkaar goed kennen en dat we op elkaar ingespeeld zijn.

Redenen om een saxofonist erbij te boeken:

  • Geluid van de saxofoon klinkt geweldig.
  • Past bij veel soorten muziek.
  • Saxofonist kan te gekke solo's improviseren.
  • Interactie en entertainment voor gasten.
  • Als de sax blaast, geeft dat een boost aan energie.

Bovendien vindt het publiek het geweldig om te zien hoe wij als DJ en saxofonist optreden. De filmpjes hieronder geven een beeld van hoe dat er aan toe gaat.

De saxofonist kan gewoon door het publiek heen lopen zodat iedereen ziet wat hij doet. Er ontstaat interactie en de gasten reageren hier altijd leuk op. Want naast dat het een muzikale toevoeging is, zorgt zo'n live saxofonist ook voor entertainment.

Ervaren saxofonisten

De saxofonisten met wie ik samenwerk zijn allemaal sympathieke mensen met een goede dosis ervaring. Ze zijn experts met het instrument en kunnen perfect meespelen, zelfs op nummers die ze niet kennen. Doordat ze een absoluut gehoor hebben ontwikkeld, kunnen ze de toonsoort snel identificeren. Ze spelen dan direct de juiste noten en kunnen daarmee gave solo's improviseren.

dj met saxofonist

Doordat de saxofonist in blokjes mee speelt, gaat het niet vervelen en blijft het elke keer speciaal wanneer de saxofonist weer naar voren stapt.

Meespelen op deze hits

Benieuwd op welke platen de saxofonist goed kan meespelen? Dat zal een hele lange lijst worden, maar om een beetje  een indruk te geven volgt hier een lijstje met een aantal lekkere hits:

dj met saxofonist1. Kungs vs Cookin' On 3 Burners - This Girl
2. The Sunclub - Fiesta
3. Gregory Porter - Liquid Spirit
4. Pitbull ft John Ryan - Fireball
5. Haddaway - What Is Love
6. Pharell Williams - Happy
7. Avicii - Hey Brother
8. Bakermat - Vandaag
9. Calvin Harris - Summer
10. The Shapeshifters - Lola's Theme

> Playlist DJ & Saxofonist luisteren

Uiteraard kan de lijst kan nog veel langer, maar dit zijn in ieder geval een paar voorbeelden van nummers waarbij de saxofoon lekker klinkt en die bij de meeste mensen goed in de smaak vallen.

Boek een saxofonist erbij

Lijkt het je leuk om een saxofonist erbij te boeken?

> Offerte ontvangen voor DJ en Saxofonist

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook
dj agano instagram

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj