DJ en Saxofonist

dj agano dansfeest

DJ en Saxofonist

Waarom DJ en saxofonist?

Overweeg je de combinatie van DJ en saxofonist op je feest? Dat is grote meerwaarde en natuurlijk een extra stukje entertainment. Ook geschikt voor de opening van je feest; een saxofonist kan live meespelen met de openingsdans of met een lekkere floorfiller. Zonder twijfel dat de vloer zich dan gauw vult.

Toen ik rond 2012 merkte dat het concept van DJ en saxofonist steeds meer werd gevraagd, ben ik de samenwerking met enkele professionele saxofonisten gaan opzoeken. Ik heb inmiddels een netwerk van diverse saxofonisten om uw feest een extra dimensie te kunnen geven.

dj-met-saxofonist

Een uitstekende combinatie

Met een paar vaste saxofonisten verzorg ik regelmatig optredens door het land. Waarom DJ en saxofonist een uitstekende combinatie is?

  • Geluid van de saxofoon past bij veel soorten muziek.
  • Technisch gezien gemakkelijk aan te sluiten.
  • Flexibiliteit en improvisatievermogen van de saxofonist.
  • Geeft een boost aan energie.

Bovendien vindt het publiek het geweldig om te zien hoe wij als DJ en saxofonist optreden. De filmpjes hieronder geven een beeld van hoe dat er aan toe gaat.

Op het feest onstaat er interactie tussen de gasten en ons. De saxofonist kan gewoon door het publiek heen lopen zodat iedereen ziet wat hij doet. Men reageert hier altijd leuk op en dansen met hem mee. Naast dat het een stijlvolle muzikale toevoeging is, heeft het ook een hoog entertainment gehalte.

Welke saxofonist krijg ik?

De saxofonisten met wie ik samenwerk zijn allemaal sympathieke mensen met een goede dosis ervaring. Ze kunnen perfect meespelen, zelfs op nummers die ze niet kennen. Doordat ze een absoluut gehoor hebben ontwikkeld, kunnen ze de toonsoort snel identificeren. Ze spelen dan direct de juiste noten en kunnen vervolgens gave solo's improviseren.

We zijn op elkaar ingespeeld en samen voelen we het publiek aan.

dj met saxofonist

Doordat de saxofonist in blokjes mee speelt, gaat het niet vervelen en blijft het elke keer speciaal wanneer de saxofonist weer naar voren stapt.

Meespelen op deze hits

Benieuwd op welke platen de saxofonist goed kan meespelen? Dat zal een hele lange lijst worden, maar om een beetje  een indruk te geven volgt hier een lijstje met een aantal lekkere hits:

dj met saxofonist1. Kungs vs Cookin' On 3 Burners - This Girl
2. The Sunclub - Fiesta
3. Gregory Porter - Liquid Spirit
4. Pitbull ft John Ryan - Fireball
5. Haddaway - What Is Love
6. Pharell Williams - Happy
7. Avicii - Hey Brother
8. Bakermat - Vandaag
9. Calvin Harris - Summer
10. The Shapeshifters - Lola's Theme

> Playlist DJ & Saxofonist luisteren

Uiteraard kan de lijst kan nog veel langer, maar dit zijn in ieder geval een paar voorbeelden van nummers waarbij de saxofoon lekker klinkt en die bij de meeste mensen goed in de smaak vallen.

Boek een saxofonist erbij

Lijkt het je leuk om een saxofonist erbij te boeken?

> Ontvang een offerte

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook
dj agano instagram

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano