DJ Lessen

dj agano muziek

DJ Lessen in Apeldoorn

DJ les volgen

Als je de droom hebt om DJ te worden, kun je bij mij privé DJ les volgen. Ik ben DJ leraar en kan jou professioneel onderwijs bieden om je alle aspecten van het DJ-schap te leren. Door mijn DJ lessen te volgen zul je groeien als DJ en blijf je doelgericht bezig met hetgeen je wilt bereiken.

Een wekelijkse DJ les verbreedt jouw kijk op het vak en biedt altijd weer nieuwe inspiratie en motivatie.

Goed leren draaien en mixen

De DJ lessen zijn gericht op het goed leren draaien en mixen van muziek. We zullen de echte DJ technieken verkennen waarbij je leert draaien op gehoor en leert mixen met de hand. Hierbij worden dus geen DJ controllers en laptops gebruikt.

Er zijn verschillende technieken om mooie overgangen te creëren tussen 2 platen. Wanneer je die onder controle hebt en je creativiteit hier aan toevoegt, kun je je eigen draai- en mixstijl ontwikkelen.

Inhoud van de DJ lessen

De DJ lessen bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk. In de theorie leer je bijvoorbeeld over de geschiedenis van het DJ vak en de nieuwste ontwikkelingen. In het praktijkgedeelte leg ik je uit de apparatuur werkt, geef ik demonstraties en mag je uiteraard ook zelf aan de knoppen zitten.

DJ Workshop DJ School Leraar

In je eigen tempo zal ik je stap voor stap uitleggen hoe je muziek vloeiend in elkaar kunt mixen. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om zelf te oefenen. 

Om je een indruk te geven van de inhoud van de DJ lessen, volgt een korte omschrijving van elk thema. 

1. Trends in de DJ wereld

Allereerst bespreken we wat de trends in de DJ wereld zijn. We zullen de nieuwtjes met elkaar doornemen waaronder de DJ top 100, het festivalseizoen, het uitgaansleven en andere opvallende activiteiten. Ook kijken we naar de ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en muziek. En niet te vergeten, jouw eigen ontwikkelingen op DJ gebied.

2. Mixtechniek

In dit thema leer je hoe je twee nummers vloeiend in elkaar kunt overmixen. We zullen de muziek analyseren, de overgang voorbereiden en nadenken over een passende mixstrategie. Met veel aandacht werken wij aan jouw mixtechniek.

3. Gehoortraining

Dit onderdeel gaat over het gehoor van een DJ. Met een paar leuke nummers leggen we uit wat DJ's horen en waar ze op moeten letten. Vervolgens zullen we een gehoortraining doen met daarbij een aantal oefeningen.

4. Kennis over de apparatuur

Het is als DJ heel belangrijk dat je de 'cockpit' goed kent, want je moet straks het publiek kunnen meenemen op een muzikale reis. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan kennis en vaardigheden. We bespreken de instellingen, functies en knoppen zodat je je comfortabel zal voelen met de DJ apparatuur.

Prijzen DJ Lessen

Privéles: Elke DJ les wordt op maat gegeven en is nauwkeurig afgestemd op jouw niveau, tempo en doelen. Alle aandacht is voor jou tijdens een privéles DJ.

De DJ lessen worden gegeven in Apeldoorn en duren 50 minuten per les.

Wil je ook DJ les in Apeldoorn?

Helaas, ik ben gestopt met het geven van DJ lessen.

Luisteren

dj agano soundcloud
dj agano mixcloud
dj agano twitter

dj agano linkedin
dj agano facebook
dj agano instagram

Pak een visitekaartje

visitekaartje-dj-agano

Bel mij op

dj agano allround dj bruiloft dj