Referenties

dj agano dansfeest

Referenties

"Hij zorgde er voor dat de dansvloer constant gevuld bleef!"

Bruiloft DJ Feest ReferentieNa een leuke kennismaking op het terras hadden we al een goed gevoel en dit werd helemaal waargemaakt tijdens ons feest. Muziek die aansloot bij het publiek, goede apparatuur en veel enthousiasme!

Ook aan onze openingsact heeft hij een waardevolle bijdrage geleverd. DJ Agano neemt zijn vak serieus en heeft goed doordacht hoe hij daar invulling aan wil geven. Een aanrader!

- Sander & Dionne | Bruiloft in Bunnik

"Werken met hem is letterlijk en figuurlijk een feestje!"

Het begint al met de voorbereiding. Onze voorkeuren werden in detail afgestemd op de ruimte, het publiek en de wensen van de opdrachtgever.

De show zelf is prima opbouwend. DJ Agano is in staat zijn publiek mee te nemen op een reisje en zijn sound is ook nog eens helemaal crispy. Complimenten!

- Dick & Alice | Bruiloft in Nijmegen

"Ontzettend bedankt!"

referentie feest dj voor bruiloftWe willen jou ontzettend bedanken voor jouw inzet op onze mooiste dag! Het feest begon dan wat later gepland maar desondanks is het een knalfeest geworden! We hebben goed gedanst, meegeblèrt en kregen ontzettend veel complimenten over die superleuke DJ!

Je draait niet alleen plaatjes, maar hebt er een goede filosofie achter en die werkt!

We zullen jou absoluut bij iedereen aanraden die nog eens op zoek gaat naar een DJ!

- Thijs & Jorien | Bruiloft in Molenhoek

"Wij hebben de avond van ons leven gehad!"

Iedereen heeft ontzettend genoten van jouw muziek. Er is ons ook regelmatig gevraagd wie je was en waar je vandaan kwam, hoe we je gevonden hadden en ga zo maar door. Wij vonden je echt fantastisch en niet te vergeten een gezellige vent, waar we ons vanaf het begin op ons gemak bij hebben gevoeld.

- Henk & Dineke | 30-jarig huwelijk in Zwolle

"De dansvloer was de hele avond vol, dat zegt genoeg!"

Bruiloft DJ HuwelijksfeestOns huwelijksfeest is op een hele prettige en professionele wijze voorzien van een spetterende licht- en geluidsshow. Ook de locatie vertelde dat hij het goed voor elkaar had, dat maken ze lang niet altijd zo mee.

DJ Agano heeft ook onze openingsdans gemixt en daarbij zijn eigen creativiteit in de strijd gegooid. Hij is een prettige persoonlijkheid die enorm met je meedenkt en erg betrokken is. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen!

- Jordie & Miranda | Bruiloft in Zutphen

"Met deze DJ heb je gegarandeerd een topavond!"

We hebben een geweldige dag gehad met een fantastisch eindfeest. Wij hebben alleen maar positieve klanken gehoord over je muziekkeuze. De enige wanklank was, dat het nog wel een paar uurtjes door mocht gaan maar dat kon jij niet bepalen. Wij hebben er geweldig van genoten.

De juiste muziek op het juiste moment. Geweldig om de nummers zo in elkaar te mixen. Snelle overgangen en geen lange nummers zodat de snelheid er lekker in bleef zitten. En was er eens nummer dat niet zo bekend was, dan wist de dansvloer dat er snel weer een bekender nummer kwam. Zo hou jij de vloer vol. Je bent een vakman!

- Eric & Ellen | Bruiloft in Amersfoort

"Al vanaf de eerste minuut hadden wij het gevoel dat het goed zou komen."

Allround DJ voor BruiloftDe kennismaking, de bezichtiging van de zaal, de muziekstijl en wensen voor deze avond gaven direct een professionele houding weer. Op de avond zelf was het precies wat wij hadden afgesproken, continue muziek en de dansvloer vol.

De muziek liep mooi in elkaar over en iedereen mocht verzoeknummers indienen. En dat het goed was mochten we diezelfde avond en de dagen erna nog regelmatig horen. Wil je een feest organiseren, bel DJ Agano en alles komt goed.

- Alex & Ingrid | 25-jarig huwelijk in Genemuiden

"Professioneel!"

We vonden het wel spannend zo'n eerste gesprek met een DJ. Maar tijdens onze afspraak we kregen direct al het juiste gevoel bij hem! Hij vroeg naar details waar we zelf niet aan hadden gedacht om ons feest vorm te geven.

Op de avond zelf voelde hij perfect aan wat de gasten graag wilden horen en kreeg iedereen op de dansvloer. Nummers werden heerlijk in elkaar gemixed en van jong tot oud kregen we complimenten over de DJ.

René, nogmaals bedankt voor het onvergetelijke feest!

- Vincent & Yvonne | Bruiloft in Klarenbeek

"Aan het nagenieten van een superfeest!"

Feest DJ Muziek ReferentieWij hebben een geweldig trouwfeest gehad en iedereen was vol lof over jou. Je had goed aangevoeld welke muziek bij ons en onze gasten paste. We vonden je professioneel maar tegelijkertijd ook heel relaxed in alles.

Wat we ook erg fijn vonden is dat je gelijk reageerde op onze mailtjes. Super bedankt!

- Chantal & Marcel | Bruiloft in Holten

"Als we nog eens een feest geven, weten we je te vinden!"

Aanvankelijk twijfelden we of we René (a.k.a. DJ Agano) wilden inschakelen voor onze bruiloft, omdat zijn prijs iets hoger lag dan ons budget. Maar we hebben er geen moment spijt van gehad!

René is een fantastische DJ. Hij voelde de sfeer op de dansvloer goed aan en speelde daarop in. Daarnaast heeft hij onze muzieksmaak door laten klinken bij het feest en dacht hij proactief mee over een openings- en sluitnummer. Wat heel prettig is aan René, is dat hij als DJ niet heel erg op de voorgrond aanwezig is. Geen opmerkingen tussen de nummers door of zijn eigen smaak door laten sijpelen - hij is echt de onzichtbare kracht die voor joú draait, niet voor zichzelf. Maar daarbij let hij wel goed op dat de dansvloer lekker vol blijft.

Daarnaast was René heel prettig in de communicatie - vrijwel direct antwoord op e-mails en ontzettend vriendelijk en professioneel. Als wij weer een feest zouden organiseren zouden wij geen moment twijfelen en meteen kiezen voor DJ Agano!

- Fedde en Silke | Bruiloft in Utrecht

"Je hebt ons droomfeest werkelijkheid gemaakt!"

DJ Huren Feest ReferentieEcht zo leuk dat je open stond voor al onze creatieve ideeën. Onze grote dames-tegen-de-heren-dance-off met jouw zelfgemaakte remix is nog wekenlang onderwerp van gesprek geweest!

Het is een top feest geworden met een geweldige sfeer en alle leeftijden op de dansvloer. Als het gezelschap aan het einde niet wil dat je stopt met draaien, zegt dat genoeg...

- Jeroen & Elise | Bruiloft in Hoenderloo

"Het was ZEKER een fantastische avond!"

Na een paar teleurstellende feesten gehad te hebben, is ons vertrouwen in een dergelijk feest weer helemaal hersteld! Je hebt alles goed aangepakt en georganiseerd. Wij hebben enorm genoten van ons huwelijksfeest en we krijgen nog steeds van gasten te horen dat zij dat ook deden.

Wellicht komt hier meer werk uit voort, het is je gegund!

- Stefan & Irene | Bruiloft in Barneveld

"DJ Agano heeft ons feest tot een echt succes gemaakt!"

Bruiloft ReferentieHij draaide helemaal naar onze wens en wist de muziekkeuze goed af te stemmen op de verschillende leeftijden. Wat we ook erg tof vinden is dat hij professioneel en informeel tegelijk is. Bedankt voor de geweldige avond!

- Esther & Otto | Bruiloft in Apeldoorn

"Wij hebben een heel erg leuk feest gehad!"

DJ Agano wist de dansvloer al snel vol te krijgen, en dat bleef de hele avond zo. Ook als er een speech tussendoor kwam, ging iedereen daarna direct weer de dansvloer op. Hij speelde goed in op de sfeer en ook verzoekjes waren welkom. Kortom, een avond om nooit meer te vergeten!

- Rick & Tamara | Bruiloft in Deventer

"Bedankt voor je geweldige aandeel in ons trouwfeest!"

Vanaf de voorbereiding van het feest hadden we vertrouwen in je kunnen. referentie bruiloft muziek djHet was prettig om met je in gesprek te zijn en het feest vorm te geven. Je hebt goed geluisterd naar onze wensen en hebt er een écht dansfeest van gemaakt. Je hebt iedereen op de dansvloer gekregen, precies zoals we graag wilden.

We hebben genoten van de gevarieerdheid in muziek- en dansstijlen. Het was mooi om te zien dat ook jij zichtbaar plezier had in het draaien van de muziek op ons feest.

- Angelique & Sander | Bruiloft in Brummen

"Spontaan geïnteresseerde DJ die goed luistert naar je wensen"

DJ Agano heeft op onze bruiloft gedraaid. Voordat wij bij de locatie aankwamen had René alles al klaargezet. Toen de avondgasten arriveerden werd er een relaxed achtergrondmuziekje gedraaid. Voor onze openingsdans had hij twee van onze nummers gemixt, dit liep goed in elkaar over waardoor de openingsdans een spetterend begin werd van ons feest!

De rest van de avond voelde DJ Agano precies aan wat onze gasten tof vonden. Hierdoor stond de hele avond de dansvloer vol! Achteraf hebben wij erg veel complimenten over de DJ gekregen.

- Stefan & Elisabeth | Bruiloft in Dalfsen

"We hebben ons super vermaakt!"

We hebben een fantastische dag met een fantastisch feest achter de rug. goede dj bruiloft djWe hebben meerdere complimentjes over de 'DJ' gekregen. Ook namens ons natuurlijk complimenten! Kreten als 'technisch goed draaien' en 'fijne muziekkeuze' zijn ons ter ore gekomen. Tja, iedereen heeft gewoon ontzettend genoten en heerlijk gedanst!

- Dominique & Jacco | Bruiloft in De Steeg

> Lees meer referenties

ThePerfectWedding

DJ Agano