Bruiloft DJ bij Dutch Ballooning Amersfoort

dj agano bruiloft dj

Bruiloft DJ bij Dutch Ballooning in Amersfoort

DJ Dutch Ballooning Amersfoort

Een sfeervol landgoed waar jullie een mooi huwelijk kunnen vieren. Dutch Ballooning heeft buiten een mooie tuin voor de trouwceremonies en binnen kan ik jullie voorzien van een heerlijk dansbaar huwelijksfeest.

dutch ballooning dj

Ervaring van bruidspaar

"We hebben een geweldige dag gehad met een fantastisch eindfeest. Wij hebben alleen maar positieve klanken gehoord over je muziekkeuze. De enige wanklank was, dat het nog wel een paar uurtjes door mocht gaan maar dat kon jij niet bepalen. Wij hebben er geweldig van genoten. De juiste muziek op het juiste moment. Geweldig om de nummers zo in elkaar te mixen. Snelle overgangen en geen lange nummers zodat de snelheid er lekker in bleef zitten. En was er eens nummer dat niet zo bekend was, dan wist de dansvloer dat er snel weer een bekender nummer kwam. Zo hou jij de vloer vol. Je bent een vakman!"

dj agano bruiloft

Geven jullie ook een huwelijksfeest bij Dutch Ballooning in Amersfoort?

Wij zoeken een bruiloft DJ

Leer jullie DJ kennen

Wisten jullie dat bruiloft DJ mijn beroep is? bruiloft dj aganoIk ben een van de (weinige) zelfstandige bruiloft DJ's en help jullie graag met het realiseren van jullie huwelijksfeest. Het feest krijgt jullie persoonlijke accentje. En omdat ik al sinds 2007 wekelijks draai, kan ik ook goed aanvoelen wat jullie gasten graag willen horen. De juiste balans tussen muziekstijlen zodat iedereen geniet. Mijn DJ-schap is door tientallen bruidsparen beoordeeld met een 9,8 op ThePerfectWedding.