DJ Ede | DJ huren in Ede

DJ Ede | DJ huren in Ede

Allround DJ huren in Ede

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige DJ in Ede?

U heeft een DJ nodig, maar hoe vindt u de juiste DJ voor uw feest? U zoekt een DJ die kan aanvoelen wat uw gasten willen horen. Een DJ die weet aan welke touwtjes die moet trekken zodat er lekker gedanst gaat worden. En het liefst een DJ in de buurt van Ede.

Het is makkelijk om een DJ te vinden, maar moeilijk om de kwaliteit van een DJ te beoordelen. Zeker als u voor het eerst kijkt naar een DJ. Maar het is wel belangrijk om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Want als u 'zomaar' een DJ uitkiest, kan het zijn dat het feest niet zo een succes wordt als waar u op hoopt.

Laatst hoorde ik een naar verhaal van mensen die ontevreden waren over een DJ die ze op een ander feest hebben gehoord. Ze vonden dat er te hard werd gedraaid. De nummers werden van begin tot eind uitgespeeld waardoor het heel langdradig werd en de dansvloer nooit echt vol stond. Daarbij praatte de DJ continu door de microfoon...

Dit soort situaties kunt u voorkomen. Op mijn website leg ik u uit hoe ik te werk ga en geef ik u veel informatie, tips, foto's en muziek zodat het duidelijk wordt of ik de juiste DJ voor u zou kunnen zijn.

Waarom DJ Agano?

  • Direct contact met mij
  • Geen hoempapa
  • Een volle dansvloer
  • Zonder pauzes
  • Publiek aanvoelen
  • Full-time DJ

Bruiloft DJ in Ede

Als jullie een bruiloft DJ in Ede zoeken hebben jullie een ervaren bruiloft DJ gevonden. Zo'n 90% van mijn boekingen zijn huwelijksfeesten. Die ervaring betekent:

  • Bewustzijn van de verantwoordelijkheid van een huwelijksfeest
  • Goed afstemmen met jullie, de locatie en de ceremoniemeester
  • Jullie het gevoel kunnen geven dat het feest in goede handen is
  • Persoonlijk contact en adequaat reageren op email en telefoon

Graag spreek ik een keertje met jullie af voor een kennismaking. Dan kunnen we onder het genot van een lekker kopje koffie, de wensen voor het huwelijksfeest met elkaar doornemen.

Lees ook deze tips voor een geslaagd huwelijksfeest:  Tips voor bruiloft met DJ

Muziek voor het publiek

Heeft u een gemengd publiek? Dan hoort er ook gevarieerde muziek bij. Maar wel herkenbare muziek waar lekker op gedanst kan worden.

Ik zit niet vast aan één muziekstijl, ik draai verschillende genres muziek door elkaar maar ik mix het wel tot één vloeiend geheel. Zo kunnen de gasten lekker door blijven dansen. Ter plekke kies ik zorgvuldig de juiste muziek uit die passen bij uw wensen, de sfeer en uw gasten.

Hoe ik uw gasten aan het dansen krijg?  Zo krijg ik uw gasten op de dansvloer

DJ dichtbij Ede

In principe verzorg ik feesten ik door heel Nederland, maar het is wel verstandig om een DJ te kiezen die dichtbij de feestlocatie woont. De meederheid van de feesten verzorg ik in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel. Op dit onderstaande kaartje ziet u dat ik dichtbij Ede woon, het is voor mij ongeveer 30 minuten rijden.

DJ Bruiloft Muziek Ede

Omdat Ede en ook Bennekom, Renkum en Lunteren, voor mij goed te bereizen zijn, verzorg ik daar regelmatig feesten.

Feestlocatie in Ede

In de omgeving van Ede zijn veel feestlocaties te vinden. Ik heb een kleine selectie gemaakt van feestlocaties in Ede waar ik onder andere bekend ben:

DJ Agano op uw feest in Ede

Ik ben erg benieuwd naar uw feest in Ede en kom daarom graag met u contact. Als u een aanvraag doet, informeer ik u binnen 24 uur over mijn prijs en beschikbaarheid.

Mag ik uw feest verzorgen?  Ontvang een offerte